Bemutatkozás

Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig színről színre; most töredékes az ismeretem, akkor pedig úgy fogok ismerni, ahogyan engem is megismert az Isten.
1Kor 13,12

Levente Hunyadi

Hunyadi Levente

  • okl. mérnök-informatikus (MSc), a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) műszaki informatikai szak Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék informatikai technikák és eszközök szakirányának végzett hallgatója,
  • informatikai tudományok PhD.

Az elmúlt években számos cégnél dolgoztam vezető mérnökként. Megtalálhatók köztük start-up háttérrel rendelkező és multinacionális cégek, a célterületek között pedig telekommunikáció (Ericsson), virtuális konferencia és terméktámogatás (LogMeIn/GoTo), televíziózás/média (Ustream/IBM), egészségügy (Kheiron Medical), oktatás (Instructure). Ezt megelőzően PhD hallgatóként és PhD jelöltként a BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék (AUT) munkatársa voltam. Tevékenységem részletes kibontását munkatapasztalatom angol nyelvű leírása tartalmazza.

Elérhetőség

Elsődleges e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (projektekkel kapcsolatos kérdések számára)
Személyes e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Egyetemi e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (kurzusokkal kapcsolatos kérdések számára)

Közösségi oldalak: facebook | LinkedIn

Nyelvismeret

  • angol (felsőfok)
  • német (középfok)
Nyelv Minősítés Eredmény Megszerzés éve
angol Cambridge First Certificate 86% 1998
angol International Baccalaureate Bilingual Diploma kitűnő 2002
német alapfok C kiválóan megfelelt 2007
német középfok C megfelelt 2009