sigplus Image Gallery Plus – egyszerű képgaléria beépülő modul (plug-in)

Leírás

A sigplus Image Gallery Plus egy kézenfekvő módja annak, hogy egy tartalmi elemhez (cikkhez) kapcsolódó képgaléria képei egyszerű szintaxissal egy felugró ablakban jelenjenek meg. A Joomla beépülő modulról (plug-in) részletes leírást a honlap angol nyelvű változatán talál. A beépülő modul működését néhány példa is illusztrálja.

Követelmények

  • PHP 5.1 vagy későbbi
    Ellenőrzés: nyissa meg a Súgó/Rendszerinformáció menüpontot az adminisztrációs felületen, és keresse a PHP verzió feliratot a Beállítás oszlopban.
  • GD vagy ImageMagick könyvtár támogatás
    Ellenőrzés: nyissa meg a Súgó/Rendszerinformáció menüpontot az adminisztrációs felületen, kattintson a PHP tulajdonságai fülön, majd keresse a gd feliratú szakaszt, és az enabled szót a GD Support, GIF Read Support, GIF Create Support, JPG Support és PNG Support tulajdonságok mellett, vagy keresse az imagick feliratú szakaszt, és az enabled szót az imagick module tulajdonság mellett.

Licenc

sigplus Image Gallery Plus
Copyright © 2010 Levente Hunyadi

Ez a program szabad szoftver; terjeszthető illetve módosítható a Free Software Foundation által kiadott GNU General Public License dokumentumában leírtak; akár a licenc 3-as, akár (tetszőleges) későbbi változata szerint.

Ez a program abban a reményben kerül közreadásra, hogy hasznos lesz, de minden egyéb GARANCIA NÉLKÜL, az ELADHATÓSÁGRA vagy VALAMELY CÉLRA VALÓ ALKALMAZHATÓSÁGRA való származtatott garanciát is beleértve. További részleteket a GNU General Public License tartalmaz.

A felhasználónak a programmal együtt meg kell kapnia a GNU General Public License egy példányát; ha mégsem kapta meg, akkor tekintse meg a http://www.gnu.org/licenses/ oldalon.

Letöltés

A sigplus Image Gallery Plus letölthető a JoomlaCode webhelyen.